Bemutatkozunk

 Iskolánk épületeIskolánk udvara

 

 

 

 

 

 

 

  

Intézményfenntartó: 

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szigetvári Tankerülete

"Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, megtanulja szeretni, amit csinál, és megtalálja azt a munkát, amit szeretni fog."

(Szent-Györgyi Albert)

 

Iskolánk négy kistelepülés (Bakóca, Kisbeszterce, Kishajmás, Mindszentgodisa) beiskolázási körzete Mindszentgodisa székhellyel. Az iskola Minszentgodisa község egyik kiemelkedő ponján, a falu központjában, csendes, nyugodt környezetben fekszik, tágas udvarral rendelkezik.  A közel negyven éve épült kétszintes téglaépületet hatalmas fák, virágos előkert, füves nyitott udvar veszi körbe, és itt található az iskolakert és az aszfaltos sportpálya is. A nyolc tágas, világos osztályteremben a tanulók kényelmesen elférnek, az iskola épülete korszerű, modern, a jól felszerelt iskolák közé sorolható. A helyi és a bejáró tanulók számára jól megközelíthető. A csend, a nyugalom nagyban hozzájárul a zavartalan, eredményes oktatáshoz, a szabadban való tartózkodáshoz, mozgáshoz.

A gyermekek megfelelő szintű oktatásáról jól képzett, szakmailag felkészült pedagógusok gondoskodnak. Az alsó és felső tagozat folyamatosan figyelemmel kíséri, segíti egymás munkáját, melyet az iskolába kijáró logopédus, gyógytornász, pszichológus, valamint a gyógypedagógus és mentor tanárok is támogatnak.   Alapítványunk szülői, vállalkozói támogatásból segíti nevelő-oktató munkánk színvonalának emelését.